View Single Post
Stary 23-05-2019, 13:27   #38
majtol88
ford::advanced

Imię: Łukasz
Model: Focus MK2
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2007
Domyślnie Focus to katastrofa

@weuek nie kleiłem, nie wiem jak jest zrobiona i nie sprawdzę jak wyglada bo mam lenia. Ciesz się ze sprzedałeś focusa bo przyklejenie blendy zajęłoby ci tyle samo lat ile inżynierom zdjęcie spryskiwaczy z maski.

Teraz przestrzegasz ludzi przed kupieniem tego badziewia, dlaczego zatem kupując sam nie poczytałes na ten temat? Może wtedy byś kupił co innego.

Wszystkie minusy które przedstawiłeś na niekorzyść Forda są tak naprawdę dla zwykłego użytkowania ( nieczytajacego forum) bez znaczenia. Dla większości ludzi wyznacznikiem dobrego samochodu jest samochód się nie psujący, kogo zaś obchodzi ze: spryskiwacze są na masce, w nadkolach są spinki słoneczka, istnieją jakieś półeczki na rdzę, zbiornik nie ma wskaźnika itp.
Dla wiekoszosci ludzi samochód jest metalowa puszka do jeżdżenia i wyznacznikiem jest to aby się nie psuł, nie zaś drobnostki na które narzekasz.

P.S tak wyglada przygotowanie do wymiany termostatu lub/i poduszki przedniej pod silnikiem w Audi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez majtol88 ; 23-05-2019 o 13:29
majtol88 jest offline   Odpowiedź z Cytatem