Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC
Ale u mnie w 488 mam VC. Za pierwszym razem jak podłączyłem 212 wszystko wyglądało dobrze, Ivona powiedziała, żebym wklepał pin na telefonie. Jak nacisnąłem przycisk VC to zaczęła do mnie gadać. Później wsadziłem pendrive'a z muzyką do USB (co zawiesiło radio) i od tamtej chwili wszystko szlag trafił. Teraz ten moduł chyba sam nie rozumie co robi.
Gdy go sparuję z telefonem, to pisze "no phone" mimo, że pojawia się ikona zasięgu i gdy ktoś dzwoni to wyświetla połączenie. C+ pozwala wejść w kontakty, widzi je, gdy chcę zadzwonić to nie wyświetla okienka połączenia, ale z kolei FX wyświetla, że nawiązuje połączenie podczas gdy... na telefonie żadnego połączenia nie ma. No jaja jakieś niepojęte. AUX przestał mi pokazywać wybór między ipod, usb i line in. Dramat.
Do tego jeszcze bardzo często pojawia mi się komunikat "updating BVC device". Pendrive'a po tamtym incydencie już nie wkładałem.
Nie chcę do niego wgrywać softu od 112 bo to przecież różne urządzenia. Da się wgrać fabryczny? UCDSem może?
Aha, jakie powinno być prawidłowe ustawienie w elmconfig dla FX + 212? Wiadomo, że navi low i tego nie tykam, ale głównie mi chodzi o te drugie ustawienie z BT i USB.
|