Cytat:
|
Np. zbiornik płynu do spryskiwaczy gdy się opróżniał to wyświetlał info na komputerze pokł. (więc nie musi być widać ile tego płynu tam jest). Podobnie otwarcie bagażnika - również informacja na wyświetlaczu komputera. Skrajne lampki podsufitki w moim jakoś się świeciły po otwarciu drzwi, więc nie rozumiem co miałeś za swoją wersję, że tak nie było.
|
Wypada to wszystko potwierdzić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przyznać, że wymiana żarówek w przednich reflektorach wspaniała sprawa. Biorę reflektor do domu na stół i wymieniam zamiast marznąć na mrozie zgięty w paragraf. Ogrzewana błyskawicznie szyba drucikami, genialna sprawa.
Przyznać też należy, że Fordy to fajne auta jak nowe, albo prawie nowe czyli lekko używane i dopilnowane, bo to samochody dla ludzi lubiący przy nich chodzić, a może nawet specjalnej troski
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tanie jako używane i niestety często kupowane dojechane, albo odkręcane przebiegi. Dzisiejsze samochody innych marek pięknie dorównały upadkiem jakości materiału słabymi rozwiązaniami i słabego montażu do mojego Fordzika. Ford był prekursorem beeleejakości
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Nie krytykuję wszystkiego, tylko fokusa mk2 po liftingu. Takiego miałem 4 lata.
|
Mam swojego prawie 3 lata
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chodzę, pilnuje na tą chwilę ani rdzy, ani żadnych problemów technicznych. Myślę, że nasze egzemplarze aut są z dwóch biegunów. Stąd Twoje niezadowolenia, a moje też trochę rozczarowanie, bo nie spodziewałem się tak szatańskich rozwiązań projektowych. jest na to wytłumaczenie. Ford jako pierwsza firma rożne rzeczy zlecał do projektowania tzw zespołom inżynierskim w całkowicie zewnętrznych firmach rozrzuconych po całym świecie. Potem zaczęli to robić inni producenci aut i may efekty Toyota Auris to samochód którego nie chciał bym mieć w dzisiejszym wydaniu