View Single Post
Stary 25-05-2019, 07:26   #1867
jarekfxsilver
ford::advanced

Model: Focus mk3 ST / C-max II
Silnik: 2.0 ecoboost +290KM,490Nm / 1.5 ecoboost 150KM
Rocznik: 2013 / 2018
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał referee Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
SYNC3 wszystko ogarnia.
Grunt to podłączyć to dobrze - czytaj albo wymienić wiązkę kokpitu albo dołożyć do istniejącej kable synca samemu. Wszystko do zrobienia. Masz teraz bluetooth? Jaki?
Sam raczej bałbym się to ruszać i zleciłbym komuś tylko żebym wiedział co kupić żeby mi to wszystko ładnie działało, czyli navi mówiła po PL, komunikaty np. telefonu to wiadomo że nie będą po PL ale żeby były tak jak teraz po ang. Nie chcę żadnego chińczyka bo chcę żeby na wyświetlaczu było echo Navi, BT mam jak najbardziej ale jakie to cholera wie. Mam wszystkie funkcje jakie mogły być w pod koniec 2013 r. tylko chciałbym duży ekran żeby odświeżyć wnętrze, z dużym ekranem ta deska jest piękna i ff mk4 to jakieś nieporozumienie z tym tabletem doklejonym ja lubię jak jest utrzymana linia i wszystko jest wkomponowane ładnie.
C-max II, 1.5 ecoboost 150, Titanium; = seria / FF mk3st: Milltek 200cell, Accessport V3 od Cobb + soft Stratified Automotive, świece zapłonowe Denso Itv22, koła 235/35/19, dolot Mountune, short shifter Cobb, SYNC3.4
jarekfxsilver jest offline   Odpowiedź z Cytatem