View Single Post
Stary 25-05-2019, 11:59   #801
Janisek
ford::average

Imię: Janusz
Model: Mondeo FL Kombi
Silnik: 1.5 165 KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał Fiesta Mk8 ST Line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy całym szacunku do focusa, dzisiaj umówiony jestem na dłuższą jazdę próbną corolla. Wczoraj byłem w salonie, jeżeli dzisiaj zamówię, podobno 100% odbiorę w połowie lipca. Nigdy nie brałem pod uwagę tej marki ale kumpel mnie wyciągnął i szczerze powiem zrobiła na mnie spore wrażenie. Wersja TS 2.0 hybrid Selection. Cena wyjściowa 134k, do odbioru za 126k. Testy na necie bardzo optymistyczne. Co myślicie, tylko obiektywnie?
Corolla bardzo fajne auto, byłem obejrzeć. Hybryda - powinny być oszczędności na paliwie, doświadczenie w produkcji takich aut Toyota ma.
Wersja, o której piszesz wypasiona, wykończenie bardzo dobre (są, zdaje się, nawiewy na tył Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), moc jest. Cena spora mimo rabatu (jak na kompakt) ale w ostatecznym rozrachunku i tak może to być dobry wybór.
Na pewno jest tam ogranicznik do 180 ? Przy 2.0 też ? Swoją drogą, jeżeli do tych 180 napędza się żwawo to więcej niekoniecznie jest potrzebne. Chyba, żeby pochwalić się przed znajomymi czy w internetach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Janisek jest offline   Odpowiedź z Cytatem