View Single Post
Stary 25-05-2019, 12:04   #802
vegeciak
ford::advanced

Model: a
Silnik: a
Rocznik: a
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał Fiesta Mk8 ST Line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co myślicie, tylko obiektywnie?
Też rozważałem Corollę, ale nie przekonał mnie napęd. Może za 10 lat będzie to moje kolejne auto, ale teraz chciałbym jeszcze pomachać trochę biegami i poczuć więcej frajdy z jazdy. Ty i tak chciałeś automat, więc Corolla może przypaść Ci do gustu. Ciekawe tylko jak będzie wyglądała sprawa z AA (dla mnie to podstawa zaraz po mocnym silniku i jasnych światłach - fabryczne nawigacje po roku/dwóch są już nieaktualne). Kiedyś ma się podobno pojawić, ale nie wiadomo czy Toyota wrzuci AA tylko do nowych modeli, czy postanowi zaktualizować także stare.

Kompletnie nie rozumiem niechęci do Proceeda. Gdyby nie przeszkadzała mi bryła kombi i zwisający "odwłok", to nawet bym się nie zastanawiał. Świetny środek, bogate wyposażenie, całkiem atrakcyjny wygląd z zewnątrz, niezłe ceny - czego chcieć więcej?

W tych rejonach cenowych zawsze można też spróbować Focusa ST (może będzie miał wyższy priorytet na produkcji niż zwykłe odmiany) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pisałeś kiedyś chyba, że odrzucasz go bo musisz mieć kombi (inaczej byłby Twoim faworytem), ale przecież Focus ST też będzie występował w nadwoziu kombi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
vegeciak jest offline   Odpowiedź z Cytatem