Wróciłem z Toyoty. No zachwytu nie ma, auto piękne w środku, na zewnątrz ładne ale mnie focus podoba się dużo bardziej. Zawieszenie porównał bym do St-line jest akceptowalnie wygodne choć sztywne. Bagażnik w kombi ok, miejsca w środku wystarczająco, fotele przednie bardzo wygodne w tej wersji Selection. Tyle z plusów. Napęd nie dla mnie, niby dynamiczny ale tego nie czuć, wrażenia słuchowe przy przyspieszaniu kiepskie. Niby to bardzo poprawili ale jak dla mnie eCVT chyba nie do przejścia. Nie czułem funu z jazdy, tego czegoś co wywołuje w focusie banana na gębie. Dla mnie to jest ważna rzecz. A najgorszą rzeczą są hałasy opływowe. Przy 120-140 jest po prostu głośno! Nie słychać silnika, nie słychać kół, ale miałem wrażenie że wszystkie 4 szyby są uchylone. Było to męczące na 10km autostrady, nie wyobrażam sobie jechać tym samochodem np. do Włoch na wakacje... Cena wysoka, ale odsprzedaż by to zrekompensowała z nawiązką, więc to nie jest dla mnie argument na nie. Ale całe auto jest raczej na nie.
Co do proceed jak już pisałem kiedyś, dla mnie priorytetem jest bagażnik że względu na jego lokatorów. Tam to niestety nie przejdzie, nie zmieszczą się tam moje chłopaki...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka