View Single Post
Stary 27-05-2019, 01:39   #877
Matique
ford::average

Imię: Mateusz
Model: Mondeo Titanium X MK4 , Ford Fusion US&A
Silnik: 2.5T i5 , 2.0EB 4x4
Rocznik: 2008 , 2018
Domyślnie Odp: Lusterka składane elektrycznie - da się dołożyć?

Witam, wiązka podmieniona, składanie lusterek w elm załączone, działa wszystko perfekt, szyby tyl i przód dają się programowac ,wiązka angielska ma inaczej wpiete we wtyczce że słoniem kable zasilania modułów, generalnie wystarczy przełożyć tę piny miejscami na wzór starej wiązki i Anglik też działa, trzeba w prawej i lewej przełożyć, ale moja stara wiązka jest bogata jak arabski szejk i ma wszystkie piny potrzebne do składanych lusterek i wszystkiego co się da, wiec ją zostawilem ,najlepsze że wtyczka do lusterka po stronie wiazki ma więcej kabli i pinow niż samo lusterko, co oznacza że niektóre są niewykorzystane, a lusterko jest ze wszystkim prócz blissa, ciekawe do czego mogą służyć pozostałe piny w wiazce.

Bump: Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz, otoz moje moduly sa z pamiecia, niektórzy w tym wątku (który zresztą cały przeczytalen) pisali że mając moduły z pamięcią, przy wrzucaniu wstecznego pochyla lusterka lub jeśli pojazd nie posiada fotela z regulacją i moduły fotela, to silniki wywalaja do góry tafelke. U mnie teraz, przy wrzucaniu wstecznego nie dzieje się kompletnie nic, nie mam siedzeń z pamięcią ale moduły drzwi wg rozpiski mają pamięć i są najbogatsze jakie mogły być do przedlifta. Z jednej strony to dobrze ale z drugiej opuszczanie luster jest fajne, myślałem żeby dołożyć sam moduł fotela, a kiedyś tam i fotel, a teraz mi przyszło do głowy, może dlatego nie rusza lustrami bo w elmie zaznaczone bylo w bcm że stołki sa bez pamięci. A tak w ogóle to bardzo dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Matique ; 27-05-2019 o 01:56
Matique jest offline   Odpowiedź z Cytatem