View Single Post
Stary 27-05-2019, 17:58   #2276
pawex01
ford::average

Model: S-max
Silnik: 1,6 Ecoboost
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Czas się rozglądać - opony na lato i ...

Cytat:
Napisał pawex01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piękne oponki, gratuluję zakupu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja z mojego nowego kompletu opon firmy DUNLOP model Sport Maxx RT2 225/50/17 98 Y XL nacieszyłem się kilka godzin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po założeniu i jeździe próbnej moja radość z opon szybko się skończyła -przy 80 km/h autem nie dało się jeździć bicie kierownicy i olbrzymie wibracje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Drugi wulkanizator (polecany przez producenta) wyważał opony pół dnia , zamieniał koła itp, aż w końcu zalecił mi ich zwrot. Od 15.04 czekam na odpowiedź firmy #DUNLOP . Oczywiście opiszę Wam ze szczegółami jak zachowa się ta renomowana firma. Na chwilę obecną pomykam na zimówkach, ale przynajmniej podróżuję komfortowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja cały czas czekam na odpowiedź na odwołanie -mija kolejny tydzień. Firma przyznała się do wady fabrycznej dwóch opon, a pozostałe dwie ich zdaniem są dobre -dziwne, że serwisanci dwóch profesjonalnych zakładów wulkanizacyjnych stwierdzili co innego i nie mogli w ogóle wyważyć opon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podejrzewam, że będę zmuszony kupić nowy komplet - nie będę króliczkiem doświadczalnym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdybym mógł cofnąć czas to wybrałbym Uniroyal Rainsport 3 lub nową Dębice. Uniroyala kupiłem do drugiego troszkę mniejszego minivana i spisują się rewelacyjnie, a na deszczu po prostu mistrzostwo!!!

Ostatnio edytowane przez pawex01 ; 27-05-2019 o 18:07
pawex01 jest offline   Odpowiedź z Cytatem