Dobra, u mnie już po bólu, rezerwacja focusa odwołana, będzie jego starszy brat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Też oczywiście kombi, ale tak duże auto już musi być niestety w dieslu. Kasa trochę wyższa, wyposażenie trochę uboższe, ale za to niespodzianek związanych z niedoróbkami się nie spodziewam. Najważniejsze założenia jednak spełnione, będą LEDy adaptacyjne, automat, kolor chrome blue, Sync 3, elektryczna klapa. Niestety nie ma Bliss i szklanego dachu, ale za to ma fotele z pamięcią i zagłówkami w poziomie i 2 kominy z tyłu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po doświadczeniach kolegów z nowym 2.0 EcoBlue w połączeniu z A8 ja zdecydowałem się na 2.0 tdci 180KM + Power Shift. Na szczęście też udało się znaleźć auto z rocznika 2019r. W ciągu 2 tygodni (najdalej) samochód ma być do odbioru, kwestia transportu z drugiego końca Polski.
Żegnam więc powoli ten dział i przenoszę się kilka wersów niżej. Powodzenia dla wszystkich oczekujących na focusy 1.5 EB!
Bump:
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Łopatki, czy generalnie możliwość wyboru "przełożenia" w E-CVT jest głównie po to, żeby regulować sobie siłę hamowania silnikiem. Dość przydatne jeśli ktoś sporo jeździ w górach, bo rzadziej można używać hamulców.
|
no ok, ale przynajmniej w corolli nie użyjesz tego w trybie D (wtedy miało by to jakiś sens), tylko musisz lewarek przełączyć w tryb manualny i dopiero masz aktywne łopatki. Dla mnie bez sensu, bo zazwyczaj takie działania podejmuje się szybko, pod wpływem sytuacji, nie ma czasu na zabawę lewarkiem.