Cytat:
Tak też niestety przypuszczałem. Dzięki za potwierdzenie.
W takim razie chyba będę potrzebował luniucha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Bardzo zapraszam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Po kostce raczej chyba ciężko poznać czy jest wiązka?. Od modulu do radia tak na prawdę idą tylko 3 kabelki od aux bez względu czy jest modul czy go nie ma. Praktycznie zawsze jest wejście jack. Can i zasilanie chyba jest glebiej schowane w wiazce. Jeśli mówimy o fabrycznej. Chyba ze jest dorabiana jak u mnie to wtedy widać dodatkowe kable Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. prędzej wyjac schowek i sprawdzić czy jest wtyczka.
|
Widać, widać - specjalnie podkreśliłem rok produkcji... i w tym roczniku jest to do stwierdzenia.
"Kilka"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tych wiązek BT/VC zrobiłem - więc z całą pewnością mogę stwierdzić, że w tym aucie (z 2007 r.) wiązki do modułu BT/VC brak... ani fabrycznej ani dokładanej.
Idziesz o zakład? ... Jestem gotów założyć się o każde pieniążki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.