Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 29-05-2019, 09:11   #4941
Komorowscy
ford::average

Imię: Andrzej
Model: Mondzio
Silnik: 2,0
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał marolek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak też niestety przypuszczałem. Dzięki za potwierdzenie.
W takim razie chyba będę potrzebował luniucha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bardzo zapraszam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał peteypee Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po kostce raczej chyba ciężko poznać czy jest wiązka?. Od modulu do radia tak na prawdę idą tylko 3 kabelki od aux bez względu czy jest modul czy go nie ma. Praktycznie zawsze jest wejście jack. Can i zasilanie chyba jest glebiej schowane w wiazce. Jeśli mówimy o fabrycznej. Chyba ze jest dorabiana jak u mnie to wtedy widać dodatkowe kableGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. prędzej wyjac schowek i sprawdzić czy jest wtyczka.
Widać, widać - specjalnie podkreśliłem rok produkcji... i w tym roczniku jest to do stwierdzenia.
"Kilka" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tych wiązek BT/VC zrobiłem - więc z całą pewnością mogę stwierdzić, że w tym aucie (z 2007 r.) wiązki do modułu BT/VC brak... ani fabrycznej ani dokładanej.
Idziesz o zakład? ... Jestem gotów założyć się o każde pieniążki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Komorowscy jest offline   Odpowiedź z Cytatem