View Single Post
Stary 29-05-2019, 22:09   #129
tomaszjan31
ford::professional

Imię: Tomasz
Model: FORD
Silnik: 2.0 tdci 2.5td 2.2 tdci
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Focus to katastrofa

Cytat:
Napisał konieczko5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Plombowali wlew oleju i korek spustowy i po 1000km miałeś się zgłosić. Jeżeli był ubytek <0,5l/1000km obarczali Ciebie kosztami serwisowymi (plomby, roboczogodziny itp
Bagnet też plombowali ?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo to juz niezgodne z warunkami gwarancji. Jak dużo bierze to muszę sprawdzać poziom oleju. A jak zatrę silnik to kto odpowiada vw czy aso? Jakaś paranoja. Kolejną sprawą jest fakt, że jak przy normalnej jeździe bierze olej 0,5l/1000km to jak sie postaram na autostradzie pewnie będzie 1 do 2l/1000

Na moje szczęście lubię mordę forda, i w żadnym z sześciu owalów nie miałem i nie mam problemów z motorami a leje regularnie zwykłą zalecaną oliwę.

Przed fordami lubowałem sie w samochodach Adama, w nich każdy brał, jednak ostatni mnie wyleczył z sympatii, jak sie postarałem to i 3l wypił

Ostatnio edytowane przez tomaszjan31 ; 29-05-2019 o 22:28
tomaszjan31 jest offline   Odpowiedź z Cytatem