Cytat:
|
Ok. Temat braku dźwięku rozwiązany. W moim fabrycznym zestawie do radia 6000CD skąpy Ford nie zainstalował osobnych głośników do PDC. Aktualnie jest ich brak i stąd brakuje pików z przodu oraz z tyłu. Tak przy okazji, wie ktoś może gdzie znajduje się wiązka (głośnik) od PDC tylnego? Przedniego znalazłem, wiązka jest za zegarami.
|
Mówisz Ford jest skąpy, to posłuchaj
Kurcze to już 11 lat temu w irlandzkim salonie zamówiłem kuge wersja titanium. Oglądając polskie fora dowiedziałem się że w tej wersji w standardzie są składane lusterka i podgrzewaną szyba. Więc nie zwracałem głowy sprzedawcy dołożyłem tylko czujniki parkowania. Wiedząc że na samochód będę czakał jeszcze kilka miesięcy zaczęłam czytać o forach bo to był mój pierwszy, i z tego co czytałem z dnia na dzień byłem bardziej szczęśliwy, poziom szczęścia podskoczy jeszcze bardziej gdy po 1.5 tygodnia dzwonią że samochód jest do odbioru. Sprawdziłem tylko czy nie obity podpis i do domu. Gdy po paru dniach stwierdziłem że lusterka się nie składają i brak możliwości ogrzania szyby nie wspominając że czujniki parkowania to zwykle chińskie za 5€. Jadę do sprzedawcy a ten mi mówi że wersja tytanium to tylko w połowie skóra i tempomat krew mnie zalała irlandzkie wersję są bardzo biedne nie to co w Polsce. Więc się ciesz że masz chociaż oryginalne czujniki