Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 31-05-2019, 13:13   #1003
Rogrin
ford::beginner

Imię: Wojtek
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5 150 KM
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał blablawla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Doprecyzuj proszę jaki silnik i jaka skrzynia biegów.
1.5 150 KM, manual. Zedytowałem też post.

Cytat:
Napisał Hooch180 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Rogrin - Ja bym obejrzał tą osłonę termiczną. U mnie stukało przy puszczaniu sprzęgła lub dodawaniu gazu. Byłem pewien, że to dwumasa. ASO chciało wymieniać dwumasę od razu. Niezależny serwis naprostował i przyczepił osłonę termiczną za symboliczne 20zł za 5 minut roboty i problem naprawiony.
Niezależny serwis to mój następny krok. Auto jest na gwarancji i po naprawie w ASO, więc chciałem dać im szansę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał AdoKrycha007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak dostałeś na piśmie to co się przejmujesz? masz gwarancję. żyć i jeździć.
Bo wkurza, jak nowe skrzypi bardziej niż stare. ;-) A biorąc pod uwagę, że auto po miesiącu użytkowania miało wymienionego McPhersona z przodu, a początkowo ASO sugerowało minimalnie niedokręcone koło, to sobie trochę marudzę.

Może mam pecha, ale mimo całej sympatii do marki, nie wiem czy wybrałbym ten samochód drugi raz. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rogrin jest offline   Odpowiedź z Cytatem