View Single Post
Stary 31-05-2019, 17:19   #3
Airstorm
ford::amateur

Model: Bronco
Silnik: 5
Rocznik: 1990
Domyślnie Odp: Przejestrowanie i ubezpieczenie starego auta

Nie mogę skorzystać z żadnego kalkulatora OC, bo nigdzie nie da się wybrać Forda Bronco! Beznadzieja.

Cytat:
Napisał muffintsi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Korekte roku oczywiscie mozna zrobic. Na pewno musisz skombinowac dokument poswiadczajacy wlasciwy rok produkcji pojazdu.
A gdzie/jak mogę zrobić taką korektę? Auto jest z USA, to pewnie komplikuje ustalenie, ale wystarczy sprawdzić na wikipedii że nie było produkowane w 1994 roku.

No to jest kretyńskie że nie można wyrejestrować auta, ale co zrobić.
Fajnie jakby jakieś TU miało zniżki przy kilku autach, coś mi się obiło o uszy odn. ubezpieczania "kolekcji samochodów" ale nie mogę teraz nic znaleźć na ten temat.

Czy opłaca się zarejestrować i ubezpieczyć na żółte (?) tablice, czy to dużo zachodu a niewielkie korzyści? Zamierzam korzystać z auta cały rok.

Czy jeśli zarejestruję i ubezpieczę na współwłaściciela (ja będę drugim użytkownikiem), to da się zrobić żeby np. mandaty przychodziły na mój adres a nie jego? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dzięki

Ostatnio edytowane przez Airstorm ; 31-05-2019 o 17:46
Airstorm jest offline   Odpowiedź z Cytatem