Odp: uszczelniacz skrzyni - półosi
Dobranie po rozmiarze nie jest wcale złym pomysłem . Obawiam się jednak ,że nie będzie to takie proste .Zapewne jest to uszczelniacz zakuty w koszyczek i ma bardziej złożoną budowę a nie chciał bym eksperymentować i liczyć na farta ,że może się uda . Wolałbym jednak dedykowany do auta . Po za tym demontaż i poszukiwanie uszczelniacza unieruchomi auto na czas poszukiwań a może to potrwać . Dlatego zwracam się jeszcze raz z prośba do bardziej doświadczonych kolegów gdzie można go zakupić ,ewentualnie podanie wymiarów tego uszczelniacza . Bardzo by mi to ułatwiło naprawę . Dzwoniłem do kilku firm ale nic konkretnego nie usłyszałem z reguły było zaraz do pana oddzwonimy i nie oddzwaniali , niby maja w ofercie ale jak chcę kupić to okazuje się ,że na zamówienie i to nie wiadomo dokładnie kiedy będzie . Przekonany jestem ,ze ten uszczelniacz jest montowany w wielu modelach forda niestety jest to na tyle młode auto ,że jeszcze w ogólnie dostępnych katalogach ( hurtowniach ) jest niedostępny .
|