View Single Post
Stary 01-06-2019, 10:13   #5940
Hansolo
ford::expert

Imię: Radosław
Model: Arteon SB R
Silnik: 388 KM/ 510 Nm
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Różne tu wytwory motoryzacji porównuje się do Forda. Ja porównywać nie zamierzam. Napisze tylko że ostatnio miałem okazje obejrzeć bardzo dokładnie przez kilka godzin , podotykać, pogmerać przy aucie kosztującym X 8-9 w stosunku do Mondeo http://pomorska.policja.gov.pl/pom/i...aserstwo-.html.
Popatrzyłem na częściowo zdemontowane już plastiki progów, kokpitu , obejrzałem węgle w "komorze" silnika i szczerze mówiąc nie wiem gdzie są pieniądze w tym aucie jeżeli chodzi o wykonanie . Sporo gratów z napisem Made in Poland / np pompa hamulcowa z serwem - TRW / . Nie neguję tego oczywiście, tylko informuję. Grafity wykonane fatalnie, krawędzie spokojnie pokaleczą dłonie, ostra, szkliste, zero podszlifowania. W wielu miejscach , zgrzewy / na podszybiu / pomazane, dosłownie pomazane pędzlem jakąś mastyką i zamalowane w kolor nadwozia. W bagażniku fajna firmowa saszetka z litrem oleju Mobil 1 0w-40 . Piszę tylko i wyłącznie żeby wskazać , że jak ktoś chce to znajdzie wady w każdym aucie i każdej marce. Generalnie to straszliwy potwór z tego GT3. Szkoda że hamulce jakieś duże miał. Za duże do Mondeusza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg IMAG1189.jpg (94.8 KB, 85 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg IMAG1186.jpg (87.0 KB, 77 wyświetleń)

Miałem Mondeo 4, dwa Mondoloty 5 i to chyba koniec przygody
Hansolo jest offline   Odpowiedź z Cytatem