Temat: [Focus 2014-2018] Dołożenie kamery cofania
View Single Post
Stary 03-06-2019, 06:46   #440
Andrzej_K
ford::professional

Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Dołożenie kamery cofania do Sync2

Cytat:
Napisał lukaszooo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak dla mnie bez sensu..... działa jak chinczyk a koszta 3 razy większe.
Hmm, mówisz 3x, obawiam się, że trochę więcej.

Kamera z blendą i klamką - 418 zł
Skrętka 11 m - 42 zł (zużyłem 4 metry). Kupiłem 11 m bo powyżej 40 zł darmowa dostawa "Smart" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiązka klapy - 120 zł

Razem 580 zł

Cytat:
Napisał Filon69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(...)
Też uważam, że trochę bez sensu... szkoda, wystarczyło kupić kamerę po lifcie i wszystko by smigało... Koszt ten sam...
(...)
Nie potrafiłem takiej znaleźć. Tę co kupiłem wskazał mi "Banny" i ostrzegł mnie abym upewnił się czy jest od polifta.

Cytat:
Napisał Banny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta jest do KOMBI
(...)
Tylko upewnij się, że jest to do mk3 lift bo zoom i linie nie będą działać.
Kupiłem świadomie od przedlifta nie wiedząc, że nie będzie linii statycznych, ale cóż... Gdy będzie mi brakować tych linii, to kupię samą kamerę poliftową bo resztę już mam. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , a może ktoś wie gdzie taką kupić?