Temat: [Focus 2014-2018] Dołożenie kamery cofania
View Single Post
Stary 05-06-2019, 06:23   #454
Andrzej_K
ford::professional

Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Dołożenie kamery cofania do Sync2

Próbowałem wejść we wszystkie trzy i tylko do asbuilt'u było "przyjazne" wejście. Do pozostałych dwóch wyskakiwały jakieś "straszne" komunikaty w niezbyt dla mnie przyjaznym języku angielskim. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dawałem "nie" i "anuluj" i tak coś się restartowało (wyłączał i włączał się zapłon i restartował APIM) więc sobie odpuściłem.

Jeśli można tam ( main config ) wejść bez obawy to zrobię to dzisiaj po południu.
Dzięki.

Jeśli chodzi o PIN'y do wtyczek to "Filon69" napisał:

Cytat:
Napisał Filon69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(...) Wprawdzie z niej potrzebne są tylko trzy Piny, dwa do wyświetlacza Sync (takie nietypowe ) i jeden do BCM 'a, typowe.
PIN'y do wtyczki modułu APIM nie były mi potrzebne bo były ( te nietypowe wg. "Filon69" ), ale potrzebny jest jeden PIN/wsuwka (typowa wg. "Filon69" ) do BCM'a. "Typowa" czyli jaka i gdzie ją zdobyć/kupić?
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Snap4.jpg (65.5 KB, 67 wyświetleń)