View Single Post
Stary 11-06-2019, 22:56   #2288
pawex01
ford::average

Model: S-max
Silnik: 1,6 Ecoboost
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Czas się rozglądać - opony na lato i ...

Cytat:
Napisał pawex01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piękne oponki, gratuluję zakupu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja z mojego nowego kompletu opon firmy DUNLOP model Sport Maxx RT2 225/50/17 98 Y XL nacieszyłem się kilka godzin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po założeniu i jeździe próbnej moja radość z opon szybko się skończyła -przy 80 km/h autem nie dało się jeździć bicie kierownicy i olbrzymie wibracje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Drugi wulkanizator (polecany przez producenta) wyważał opony pół dnia , zamieniał koła itp, aż w końcu zalecił mi ich zwrot. Od 15.04 czekam na odpowiedź firmy #DUNLOP . Oczywiście opiszę Wam ze szczegółami jak zachowa się ta renomowana firma. Na chwilę obecną pomykam na zimówkach, ale przynajmniej podróżuję komfortowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a ja dalej czekam aż szanowni Państwo z Działu Reklamacji firmy #Dunlop rozpatrzą moje odwołanie - przyznali się do wady fabrycznej dwóch opon, a druga para ich zdaniem jest dobra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (serwisanci dwóch profesjonalnych zakładów wulkanizacyjnych nie mogli wyważyć kompletu KWADRATOWYCH OPON). Przy takim tempie nie będę musiał zmieniać opon, po prostu brak słów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pawex01 jest offline   Odpowiedź z Cytatem