Cytat:
A kupiłeś może w oponeo? Świeże były czy leżały z rok? Bo duże hurtownie przechowują tak:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I przez rok opona ma duże szanse żeby się odkształcić.
|
Jak już wcześniej wspomniałem nie kupuję przez internet, jedynie w sklepie stacjonarnym bądź u wulkanizatora. Ten komplecik opon Dunlop Sport Maxx RT2 był produkcji niemieckiej, DOT w miarę świeży. W tym samym sklepie i mniej więcej tym samym czasie zakupiłem oponki Uniroyal do drugiego autka, z których jestem mega zadowolony! Dzięki za zdjęcie, ręce po prostu opadają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moim skromnym zdaniem tego typu produkt -pomijam już jego wartość; który tak znacząco odpowiada za bezpieczeństwo jazdy powinien być traktowany w sposób szczególny i to właśnie do obowiązków tak renomowanej firmy powinno należeć kontrolowanie hurtowni, sklepów itd. w jaki sposób przechowywany jest ich produkt, a mnie jako klienta w ogóle nie powinno to interesować. Będę musiał rozglądnąć się za nowym kompletem, bo sprawa jest wyjaśniana od 15.04 i najprawdopodobniej nie zakończy się tak szybko...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wyobrażam sobie wyjazdu na wakacje na komplecie zimowym hehe