View Single Post
Stary 14-06-2019, 11:29   #102
tacim
ford::average

Model: KUGA
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Tutorial - montaż kamery cofania Kombi

No i trafiłem na "polaczka " prawdziwego.
Znalazłem klapę z wybita szyba ale była kamera za 500 zł. Dzwonie do gościa że biorę ją tylko aby wymontował kamerkę z blenda i kablem - on OK.
Dni schodziły schodziły schodziły cierpliwie się kontaktowałem ustalałem smsowałem i co ???? Poszedł na "polaczka" klapę wystawił za 300 a kamerkę z blendą za 600 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kutafon from PL. Oczywiście za 600 tez bym wziął ale się nagle okazało , że wiązka jest obcięta a nie była.
Już nie chodzi o niego ale były blendy do kombi z kamerkami za 400 i można było kupić bez problemu ale zależało mi na komplecie. A teraz chwiliowo nie ma - ale spokojnie poczekam nie pali się.
tacim jest offline   Odpowiedź z Cytatem