View Single Post
Stary 16-06-2019, 11:11   #5989
Asymptota
ford::beginner

Imię: Konrad
Model: C-max
Silnik: 1.6 ti-vct 125KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tą technologią to też nie przesadzajmy .. bo powoli to wygląd na wyścig długości check listy wynalazków , którymi się chyba głównie jarają testujący a praktycznie potem mało kto z nich korzysta ... patrz przykład asysten parkowania , asysten pasa ruchu ... korzystacie cały czas czy był gadżecik do sprawdzenia i potem wyłączony ... tak szczerze ?
Nie jest to adresowane do wszystkich użytkowników ale znam trochę osób, które z tego korzystają.

Asystent parkowania jest trochę zabawny w oczach osoby potrafiącej parkować ale w mniemaniu np mojej klientki, która nie wsiada w auto nie posiadające kamer to robi to lepiej niż ona sama.

Co do asystenta pasa - jak to stwierdził inny klient „teraz mogę spokojnie pisać i odczytywać wiadomości prowadząc”.

To co dla Ciebie czy dla mnie jest zbędne bądź nawet niebezpieczne dla innych jest właśnie wręcz konieczne i zwiększające bezpieczeństwo.
Koncerny w pewien sposób zaspokajają potrzeby ludzi, pozwalają by inne się rozwijały, a jeszcze inne są przez nie tworzone.
Asymptota jest offline   Odpowiedź z Cytatem