View Single Post
Stary 19-06-2019, 11:31   #1057
Tichy
ford::average

Imię: Michał
Model: Ford Focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał pmaslankiewicz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W Krakowie i zresztą w całej Polsce południowej najtańszy jest Ford NH Motors, Gen. Leopolda Okulickiego 43, 31-637 Kraków. Na kilkanaście rozesłanych zapytań, gdzie różnica sięgała 10 000 zł, ten salon był od kolejnego tańszy o 4 000 zł. Bardzo dobry kontakt jest ze sprzedawcą Tomaszem Spytkowskim. Potrafi też sprowadzić auto z innego salonu i to w dobrej cenie. Ja we wtorek odbieram swojego Forda Focusa Active kombi 1.5 150 KM. Cena 119 000 zł, rabat 20 100 zł - cena końcowa 98 900 zł. Wyposażenie dodatkowe: bezprzewodowa ładowarka do smartfonów, drzwi bagażnika - otwierane/ zamykane elektrycznie i bezdotykowo, lakier metalizowany Magnetic Grey, Pakiet Comfort, Pakiet Design 2, Pakiet Parking, Pakiet Winter.
Zamawiałem pod koniec kwietnia w tym samym salonie i u tego samego sprzedawcy ST-Line 1,5 EB. Mogę potwierdzić że:
1. Rabat rzeczywiście najlepszy (wysyłałem zapytania do w sumie 8 dealerów)
2. Miłe zaskoczenie przy podpisywaniu umowy - sam zaproponował dodatkowy pakiet w cenie.
3. Kontakt ze sprzedawcą jest OK.
Trochę mnie martwi co tu piszą na forum, że jest problem z dostępnością 1.5 EB. Pan Tomasz, od razu przy podpisywaniu umowy, poinformował mnie, że termin może się wydłużyć i faktycznie na umowie, datę odbioru mam na koniec września. Jeszcze nie mam żadnej informacji na temat daty produkcji, co mnie również niepokoi. Nie wiem czy moje obawy są uzasadnione.
Tichy jest offline   Odpowiedź z Cytatem