View Single Post
Stary 19-06-2019, 12:12   #1058
lukbin
ford::beginner

Imię: Łukasz
Model: Ford Focus MK4
Silnik: 1.5EB
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał Tichy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trochę mnie martwi co tu piszą na forum, że jest problem z dostępnością 1.5 EB. Pan Tomasz, od razu przy podpisywaniu umowy, poinformował mnie, że termin może się wydłużyć i faktycznie na umowie, datę odbioru mam na koniec września. Jeszcze nie mam żadnej informacji na temat daty produkcji, co mnie również niepokoi. Nie wiem czy moje obawy są uzasadnione.
Ogólnie jeżeli chodzi o rabat to w Bemo w Poznaniu dostałem 1% mniejszy niż kolega napisał wcześniej + plus dywaniki gumowe, matę do bagażnika i jakieś tam pierdy. Byłem tylko w 2 salonach.
Jeżeli chodzi o datę produkcji lub termin odbioru, to ja zamawiałem auto 2 maja i odbiór w umowie mam wpisany na 2 września... A daty produkcji brak! Już pogodzony jestem z faktem, że nie odbiorę w terminie i rozglądam się za czymś innym. Najgorsze jest to, że w przyszłym roku wchodzi dużo nowych modeli aut i tak naprawdę to nie ma w czym wybierać. A samochód potrzeby na sierpień/wrzesień... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez lukbin ; 19-06-2019 o 12:20
lukbin jest offline   Odpowiedź z Cytatem