Cytat:
Ogólnie jeżeli chodzi o rabat to w Bemo w Poznaniu dostałem 1% mniejszy niż kolega napisał wcześniej + plus dywaniki gumowe, matę do bagażnika i jakieś tam pierdy. Byłem tylko w 2 salonach.
Jeżeli chodzi o datę produkcji lub termin odbioru, to ja zamawiałem auto 2 maja i odbiór w umowie mam wpisany na 2 września... A daty produkcji brak! Już pogodzony jestem z faktem, że nie odbiorę w terminie i rozglądam się za czymś innym. Najgorsze jest to, że w przyszłym roku wchodzi dużo nowych modeli aut i tak naprawdę to nie ma w czym wybierać. A samochód potrzeby na sierpień/wrzesień... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Właśnie dostałem informację od sprzedawcy, że produkcja mojego auta ma się rozpocząć 30.08.2019 i że termin uda się dotrzymać terminu zapisanego w umowie, no zobaczymy. Jeżeli ty zamawiałeś do produkcji 2 maja, czyli tydzień po mnie i sprzedawca dał Ci termin 2 września, czyli ponad 3 tygodnie przed moim terminem odbioru, to albo Twój sprzedawca ma chody w fabryce
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. albo coś kręci, albo jest niedoinformowany. Współczuję sytuacji, w której potrzebujesz auto i musisz czekać. Nie ma opcji, żeby dealer udostępnił na wydłużony czas oczekiwania samochód zastępczy? Kiedyś gdzieś słynny youtuber - Moto doradca coś mówił, że tak można zagrać z dealerem, żeby w ramach rekompensaty za niedotrzymanie terminu dał auto zastępcze z serwisu.