Paanki nie musisz mieć nawet przewodów ja w swoim 2.0 nie miałem pociągniętych zajęło mi to kilka minut wyciągasz radio i dostęp jest bardzo dobry.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Stres miałem tylko przy wgrywaniu kablem ELM327 v3 VIAKEN bo pisało to do 30 minut ja robiłem to pierwszy raz i pewnie źle poustawiałem i wgrywało się 68 minut. Wcześniej kopia łączny proces zajął mi godzinę 45 minut na zapłonie a że człowiek nie słucha rad
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to bez prostownika. Na szczęście się udało i działa teraz biorę się za czujnik deszczu i lusterko ale mój gem 'BD' raczej nie obsłuży wiec szukam 'F' ale cena mnie przeraża znalazłem za 120 zł a w innych postach widziałem że ktoś oddał za przysłowiowe piwo i koszty wysyłki.Jak ktoś ma a zbyciu to chętnie kupię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tematu może to nie dotyczy wybaczcie ale nie mogę nigdzie znaleźć na forum programowanie nowego gema.To polega tylko na sczytaniu do pliku wcześniejszej konfiguracji i wgranie jej do nowo zakupionego gema ?Dodatkowo wyczytałem że kluczyk zaprogramować ale to już w jakiś łatwy sposób przez kombinacje klawiszy.