Cytat:
|
Zgrałem BCMii as built i zapisałem w pliku. ...
|
Widzę tu niezłe zamieszanie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U2101 może występować w różnych modułach. Przytoczone powyżej wątki dotyczyły zegarów w Mondeo MK4 i "naprawa" tamtego błędu ma się nijak do takiego samego błędu w ACM...
Ostatnio zdaje się tłumaczyłem, że ten błąd w tym ACM może się nie dać naprawić (jeśli to nadal ten ACM co nie ma żadnej konfiguracji - "direct" tego ACM to cały 1 bajt...).
Czyli jeśli to ta sytuacja, to U2101 w ACM wynika z braku obsługi czegoś wskazanego w centralnej konfiguracji albo wymaganego przez licznik lub BCM. Nie ma na to ŻADNEJ metody diagnostycznej.
Przy pozostawieniu takiego ACM najprościej jest napisać sobie na lustrze: "błąd w ACM U2101 zupełnie mi nie przeszkadza; a nawet świat z jego obecnością wydaje się bardziej kolorowy i lepszy"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zawsze to czytać sobie przy goleniu aż się nabierze przekonania, że jeśli ten błąd zniknie, to wszytko przestanie działać...