Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 27-06-2019, 13:21   #154
potraff
ford::advanced

Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu jest taki problem, że zaraz ktoś z wielowahaczem odezwie się, że wcale nie
Czy akurat w takich warunkach wielowachacz pomaga? Na pewno na zakrętach wyboistych drug, ale na długich, prostych odcinkach, na których jezdnia nie jest idealnie równa? (jak odcinek Kraków-Bochnia A4, bo to tam auto skakało).
Cytat:
Napisał mdmowski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jak już się porównujemy do klasy wyżej, czyli Mondeo
Moje poprzednie auto to mondeo mkIV, dlatego je porównuje, choć mogę też porównać do:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
auto teścia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał mdmowski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Większość narzeka na auto
Ja tam jestem zadowolony.
A moje zdanie, że po tym temacie bym nie kupił, to dlatego, że z tego tematu wychodzi jakoby focus mk4 był bublem. A w moim przypadku nie jest. Ostatnio żona mi się pytała, czy jestem zadowolony z auta, odpowiedziałem, że tak, jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
potraff jest offline   Odpowiedź z Cytatem