View Single Post
Stary 02-07-2019, 00:08   #28
Hansolo
ford::expert

Imię: Radosław
Model: Mondeo MKV AWD, Peżot 308 T9 ON
Silnik: 180 + wirus
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Problem z dokumentami

Cytat:
Napisał BrunoJ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I takie wytłumaczenie brzmi logicznie.
Kurka wodna , zrobiłem edycję posta bo za którymś razem już szukałem logiki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał BrunoJ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawe czy kiedyś doczekamy sie przepisów, że jeśli auto zostało 'skasowane' w danym kraju to nie ma już prawa rejestracji w innym, przynajmniej w ramach UE. Pewnie nigdy, państwo też trzeba dokarmiać.
Kiedyś słyszałem że doszło do sytuacji gdzie urząd potraktował auto powypadkowe / szkoda całkowita / za granicą jako odpad - śmieć- złom i robił coś przy tyłku sprowadzającemu w kierunku sprowadzania śmieci z zagranicy. To w internetach czytałem, ale jakie podstawy, jaki finał nie mam zielonego pojęcia. No ale kierunek ciekawy, szkoda całkowita wszakże złomem częstokroć bywa. Wiem wiem, tu chodzi o kasę ubezpieczyciela naprawa- czy lepiej szkoda całkowita i odszkodowano, a złom na wschód.