Cytat:
|
Szybkie pytanko...
Mam u siebie włączoną opcję ryglowania się po ruszeniu. Świetna sprawa zwłaszcza jak czasem wozi się coś na siedzeniu a często staje na światłach itp ;-)
Ale zauważyłem że od 2 dni jak otwieram drzwi kierowcy to przestały mi się odryglowywać inne drzwi. Zaznaczę iż jak siedzie w samochodzie i jak z miejsca kierowcy rygluje i odryglowuje drzwi to wszystko działa jak należy...
Czy macie jakiś pomysł co może być nie tak?
(nie wiem czy to ważne ale właśnie dzisiaj doszedł jeszcze nie działający rygiel o wlewu paliwa - nie zamyka się, reszta samochodu rygluje się tak jak należy)
Proszę o pomoc i podpowiedzi.
|
Witam. Z tego co pamietam z poprzedniego smaxa tak ma być. Wsiadasz jako kierowca wiec odblokowuje tylko Twoje drzwi. Spróbuj otworzyc najpierw drzwi pasażera z tyłu lub pasażera z przodu. Powinien odblokowac wszystkie od razu. Siedzac w srodku blokuje wszystkie drzwi. Pamietam ze jak z rozpedu wysiadałem jako pierwszy to pasażerowie nie mogli sie wydostac bo było zaryglowane
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ryglowanie tą mini klameczką przy klamce głownej drzwi.
Pzdr!