Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 05-07-2019, 14:10   #221
robert_71
ford::average

Imię: Robert
Model: focus mk4 kombi
Silnik: 1.0 EcoBoost MHEV 155, PS7
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał vegeciak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widzę, że pijesz do mnie,
Uderz w stół...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał vegeciak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
stuki ze skrzyni, buczenie wydechu, drgania kabiny, anomalie elektryki czy inne usterki
Której z tych usterek doświadczyłeś?
Cytat:
Musiałeś jeździć bardzo starymi samochodami, jeśli wg. Ciebie auto z silnikiem spalinowym musi generować hałas słyszalny w kabinie
Nie napisałem "hałas", mówiłem o "jakimś poziomie dźwięku". Auta, które miałem na myśli są do dziś produkowane.
Cytat:
nie trzeba być użytkownikiem auta, by niektóre rzeczy krytykować.
Zgoda, ale krytyka jest bardziej wiarygodna, jeżeli opiera się na własnych obserwacjach. Powtarzanie cudzych uwag powoduje, że stwarza się wrażenie, że hipotetyczny problem jest potwierdzony i występuje powszechnie. Zwłaszcza jeśli robisz to na forum danego modelu i masz nazwę i model auta wpisany do swojego profilu.

I na koniec:
Cytat:
Dziedzic musiałby chyba siedzieć w bagażniku, żebyśmy coś wychwycili.
To może jednak nie buczy...

Ostatnio edytowane przez robert_71 ; 05-07-2019 o 14:12
robert_71 jest offline   Odpowiedź z Cytatem