View Single Post
Stary 07-07-2019, 17:44   #89
mjoker
ford::average

Imię: Marcin
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Czerwone światełka w przednich drzwiach

Koledzy, ręce mi opadły.
Zrobiłem instalacje pod lampki z projektorem logo w drzwiach. W ElmConfigu "wyposażyłem" w nie auto i pupa.
Okazało się, że ford tak przyoszczędził, że mój moduł drzwiowy nie jest wyposażony w pin 3 i 14. Po prostu brakuje w nim bolców.

Powiedzcie mi po czym szukać modułu odpowiedniego?

Moj oryginalny to 9G9T 14B533 FC - prawe drzwi.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na dawcę pinów kupiłem taki moduł (na nim działają lampki, ale nie wiem co nie będzie działać, bo ilość bolców jest inna):
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A tu moje wykonanie instalacji:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:

Ostatnio edytowane przez mjoker ; 07-07-2019 o 18:12
mjoker jest offline   Odpowiedź z Cytatem