Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 07-07-2019, 18:45   #1666
yaris1
ford::professional

Imię: Jarek
Model: Kuga
Silnik: 2.0 tdci 161KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał Magmaruss Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam jeszcze do Ciebie pytanie @yaris1 . Czytałem Wasz poradnik odnośnie canbus, ale nie mogę konkretnie znaleźć canbusa od Bosiona. Natomiast znalazłem go przeszukując przedmioty sprzedającego, który sprzedaje radia Bosiona i tam w Specification marka określona jest jako Bosion. W pierwszym komentarzu użytkowników widzę praktycznie takie same numery canbusa jak te widoczne na zdjęciach z Waszego poradnika, tylko rocznik nowszy. Możesz mi potwierdzić czy ten canbus na pewno będzie okej?

Aliexpress link
Tak ten może być zaznacz sprzedawcy że do forda mondeo
Tu masz trochę drożej

https://s.click.aliexpress.com/e/m7hqZFw

Bump:
Cytat:
Napisał debe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A czy ktoś aktualizował bosiona bx-440 do androida 9.0? Sprzedawca wysłał mi plik aktualizacyjny ale nie wiem jak to się spisuje w praktyce. Teraz mam 8.1. Ktoś wie?
W BOSION BX440 i nie tylko we wszystkich radiach opartych na PX3 nie ma pełnej wersji Androida
Pełne wersje to 6.0 /7.0 /8.0 /9.0
Natomiast wersje na PX3 to 6.1/7.1/8.1 i 9.1
I jeśli sprzedawcą wyślą ci 9.0 to po instalacji będziesz miał cegłę zamiast radia, chyba że ty coś źle napisałeś
Natomiast gdy już okaże się że to co masz to 9.1
to po instalacji nie będzie możliwe wrócić do 8.1 chyba że zrootujesz andka podmienisz recowery.
Jeśli posiadasz link do systemu udostępnij go popatrzymy co w trawie piszczy

Bump:
Cytat:
Napisał mondziak07 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie dam rady zaktualizować, wyslal mi plik config po którego aktualizacji mialo zacząć pobierać andka 9, nic sie nie zadziało po udpate config. Napisałem do majfrenda ale jak wspomnialem wyzej nie dogadalem sie, wiec odpuściłem póki co. A ty dostałeś gotowy plik czy też config?

Wysłane z mojego JSN-L21 przy użyciu Tapatalka
Ile waży ten plik?
yaris1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem