Cytat:
|
Bo tu każdy robi mody sam a żyje z czego innego i ludzie nie maja czasu rozbierać twojego samochodu ani gdzie tego zrobić oraz poświęcić na to całego dnia.Np ja nie mam gdzie ci tego pomóc zrobić, trzeba ściągnąć zderzak, pociągnąć wiązkę, zmienić przyciski.Mody zabierają czas i często robi je się po trochu,przez kilka dni, albo w wolnym czasie.Czasami ktoś zrobi mechanikę sam, ale nie ma pojęcia o USDS i jedzie do innego programować-tak jest np w moim przypadku.W wawie masz kolegę Mayak,lepszego brak.
|
a Mayak robi takie doposażenia ? czy tylko opcje komputerowe i programowania ?
nie uwazam ze nikt nie ma czasu auta mi zrobić bo ja nie chce komus dać 2 zł za to a zapłacić konkretna sume w miare logiki
Bump:
Cytat:
|
Napisałem wyżej dość precyzyjnie jak to zrobić. Wspomniałem, że trzeba zdejmować zderzak i montować radar od spodu auta - czyli na podnośniku. Napisałem, że "pod domem" to praktycznie niewykonalne.
Nie ma więc co narzekać, tylko trzeba jeszcze raz przeczytać co napisałem i zrobić jak radzę.
|
ok a pompa ABS ? bo np. chce z systemem stop-go tp chyba trzeba ją wymienić tak czy nie ?
i kolejne pytanie czy do acc z stop-go trzeba kamere ? czy to zbedne ?
moze mechanicznie sam ogarne jak mi pomożecie odpowiedzieć na te pytania...