Temat: [S-MAX 2006-2015] Podłączenie wideorejestratora
View Single Post
Stary 10-07-2019, 15:37   #17
Kochan
ford::advanced

Imię: Mateusz
Model: S-max
Silnik: 1. 8 TDCI
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Podłączenie wideorejestratora

Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Kochan , bardzo teoretyzujesz.

Na zdjęciu jest lampka z mapnikiem, z alarmem, dwiema czujkami i oświetleniem submarine.

Do lampki dochodzą chyba dwie masy i pojedynczy plus, nie mam czasu żeby teraz to sprawdzać w schematach, ale dużo rzeczy podłączałem do tego zasilania.
Lusterko fotochrom, dvr, transmiter BT.
ok, ale co wnosi to do tematu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ? Antej w takim razie koledze w które przewody ma się wpinać i problem rozwiązany skoro tyle rzeczy do tego podpiąłeś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie rozbierałem tego elementu i nic tam nie wpinałem więc tak jak piszesz to są moje teorie gdzie ma się wpiąć ale jak mniemam słuszne. Nie zmienia to faktu, że kolega przed przystąpieniem do prac mógłby skorzystać z miernika, koszt <20zł i mieć głowę spokojną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.