Ja mam zamontowany transformatorek 12V/5V w schowku pod panelem świateł. Stąd dwoma kablami USB zasilam kamerkę przy lusterku oraz telefon na kratce nawiewu z lewej strony. Dłuższy kabelek do kamery poprowadziłem pod uszczelką i podsufitką. 2 kabelek do telefonu siedzi schowany w schowku. Jak potrzebuję, to podłączam, a jak nie to chowam do schowka.
Ładowarka zasilona jest z bezpiecznika zapalniczki poprzez bypass. Masę wziąłem z karoserii.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.