View Single Post
Stary 11-07-2019, 12:46   #1160
vegeciak
ford::advanced

Model: a
Silnik: a
Rocznik: a
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Pod koniec filmu. Koleś gasi silnik, zamyka samochód, a głośniki dalej grają i "stukają". A może to po prostu taki innowacyjny system antykradzieżowy?

Jeśli chcesz dalej rozmawiać to odsyłam na priv albo do innego tematu, bo tu nie chcę robić offtopu (tym bardziej, że film dotyczy Fiesty - chociaż system multimedialny jest przecież ten sam).

Mnie ilość bubli i niedoróbek w nowym Focusie po prostu przeraża. Najpierw niechlujne wykonanie, potem jakieś stuki ze skrzyni automatycznej, jeszcze później anomalie systemu multimedialnego, na końcu narzekania na basowe dudnienie z wydechu. Do tego wszystkiego dochodzi niepoważne traktowanie ze strony importera czy dealerów (zmiany w specyfikacji, dezinformacja, ciągłe przesuwanie dat produkcji albo obiecywanie nierealnych terminów odbioru). Masakra...

Podobnie jak w przypadku lubkina (a także innych, którzy nie doczekali na swoje nowe Focusy) - po początkowym smutku, z każdym kolejnym filmem/postem cieszę się coraz bardziej, że do obioru jednak nie doszło.

Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
vegeciak jest offline   Odpowiedź z Cytatem