Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.
Jak odbierałem mondeo to handlowiec sam przyniósł miernik grubości lakieru, widocznie nie jest to nic dziwnego. Co ciekawe (ale i smutne) grubość wyszła w przedziale 110-60 więc szału ni ma, gdyby przyszło do grubszej polerki . Poza tym jakość powłoki nie jest najwyższych lotów, znalazłem pod lampą led 2 miejsca gdzie pod bezbarwnym są paprochy. Zapytałem co z tym, bo jak go będę sprzedawał to ktoś mi powie że malowany, zaproponował ponowne lakierowanie tych elementów jak mi to bardzo przeszkadza... "Normalny" klient by tego nie zauważył, ale ja mam nastukane pod kopułą pod tym względem, ale przecież nie będę malował nowego auta. Powiedział też że 2 x zdarzyło się że auto miało fabrycznie ponad 200 na całości co by oznaczało że fabryka po badaniu jakości cofnęła auto na ponowne lakierowanie, ale w takim przypadku oni dają wybór czy klient odbiera z dodatkowym opisem z ich strony na papierze że auto fabrycznie dodatkowo lakierowane, albo odmawiasz odbioru bez konsekwencji. Mój kolor chrome Blue.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
|