Bry!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozważam zakup auta z segmentu B. Obecnie na poważnie biorę pod uwagę tylko "Funię" i panzerkampfwagena Yarisa HSD.
Martwi mnie kwestia uciekania płynu chłodniczego w ecoboostach 1.0. Przy mk8 problem ten nadal występuje? Nigdy nie słyszałem by przy sprawnym osprzęcie igłowicy coś takiego miało miejsce. :| Ponoć w którymś roku dodali dod. czujniki, ale dają sygnał jak już jest za późno - może ktoś zweryfikować?
Oraz czy to prawda że tunel "lata jak szalony" oraz gniazdo USB potrzebne do AndroidAuto szybko się wyrabia?
Jak świecą FULL LED'y? "Znośnie"?
Ogółem "Funia" pasuje mi pod każdym względem, prócz silnika. Wolałbym 4 garowego wolnossaka o mocy 100-120 koni no ale...
Wersja jaka mnie interesuje to Vignale @ 125hp (140 ma ponoć krótsze przełożenia, imho "meh" a i 3 kafle w kieszeni).
Są też plotki o soft hybrid w 2020, ale mam mieszane uczucia (tj. że coś zepsują po drodze)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.