Cytat:
|
Co do leasingu, to Ford ma w EFL, ale lepsze warunki daje EFL bezpośrednio, a Millennium bije ich na głowę.
|
Czy przypadkiem EFL to nie jest tą firmą, która za spóźnienie 1 dzień wymawia leasing a potem woła 1200zł za wznowienie za każdym razem? To chyba podziękuje.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z tego co słyszałem to oni dają leasing każdemu a potem zarabiają na wypowiadaniu umów. Mi się z zdarzyło spóźnić około tygodnia nie z mojej winy (była awaria w BP i nawet przelewu nie dało się puścić...), szkoda byłoby gdybym przez takie coś był sporo hajsu w plecy.
Millenium wymaga chyba weksla. A ja za diabła nie podpisze weksla in-blanco, tym bardzie że już parę afer z millenium leasing było. Pytanie czy na funię (pewnie 60-63k netto) dałoby radę wynegocjować uproszczone procedury bez weksla.
Wolę zapłacić nawet x% więcej byleby było po ludzku (bez chamskiego wypowiadania umowy jak się raz człowiek spóźni tydzień, bo np. kontrahent nie zapłaci mi dużej faktury w terminie) i bez weksla.