View Single Post
Stary 17-07-2019, 07:07   #3
abgar
ford::average

Model: Galaxy Titanium Aut.
Silnik: 2.0 ecoboost 243 kucyki
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Galaxy polift 2010 - Galaxy 2018 przesiadka wrażenia

Poprzednie sprawowało się znakomicie dlatego nastepny też jest Galaxy. ( nawiasem mówiąc starego wstawiam do sprzedaży ) Przez 5 lat jazdy i przejechanych ok 100 tys km nie wiedziałem że mam silnik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Poza materiałami eksploatacyjnymi, pewnymi problemami z falującymi się tarczami hamulcowymi ( co składam na karb wad materiałowych ) jedyną naprawą była regeneracja maglownicy. Nie wiem zatem skad opinia, że to silnik specjalnej troski. To dosyć stara i dopracowana konstrukcja
Idąc tropem tego wątku https://forum.fordclubpolska.org/sho...d.php?t=175752 to ilość problemó w MK3 z 2.0EB jest żadna.
Pod względem awaryjności mogę mojego Galaxy porównać do poprzedniego samochodu - Hondy Accord.
Zresztą o moich doświadczeniach z Galaxy świadczy nikła liczba moich postów. Bo co mam napisać: "siema chłopaki, nic mi sie nie psuje, jest dobrze" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy ten nowy jest mniej funkcjonalny ? Nie. Poza mniejszymi schowkami w drzwiach jest taki sam. Funkcjonalnie.

Ostatnio edytowane przez abgar ; 17-07-2019 o 07:48
abgar jest offline   Odpowiedź z Cytatem