View Single Post
Stary 17-07-2019, 21:25   #4
jarekfxsilver
ford::advanced

Model: Focus mk3 ST / C-max II
Silnik: 2.0 ecoboost +290KM,490Nm / 1.5 ecoboost 150KM
Rocznik: 2013 / 2018
Domyślnie Odp: Ford Focus MK3 FL - Kompletny brak mocy

Cytat:
Napisał nikolaus954 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Faktycznie to może być to.. najlepsze jest to, że w ASO powiedzieli mi, że skrzynia jest do wymiany.
ASO! :-) Nie jeździj tam!!! :-) W żadnym ASO nie pracują dobrzy mechanicy! Każdy który jest dobry otwiera swoją działalność i robi to samo za kasę o wieeeeeeeeeele większą! Mój przykład jak w 2015 r. pojechałem sobie osobiście do DE i sprowadziłem bez żadnego pośrednika mojego Focus mk3ST (miał wtedy 1,5roku) po zarejestrowaniu w PL stwierdziłem że nie chcę żeby NAVI i komunikaty były w j. niemieckim. Pojechałem do ASO a tam zaczęli mi wyceniać że wymiana modułów + robocizna itd., koszt ok. 4.5tyś zł. Wszedłem na forum i dostałem info że robi się zmianę języka w menu :-) I tak navi mówi mi po NASZEMU, komunikaty po ang. bo nie ma języka polskiego w sync1 (mam już zestaw do Sync3 i za miesiąc będę miał inną bajkę). Więc sam widzisz co to jest ASO!
C-max II, 1.5 ecoboost 150, Titanium; = seria / FF mk3st: Milltek 200cell, Accessport V3 od Cobb + soft Stratified Automotive, świece zapłonowe Denso Itv22, koła 235/35/19, dolot Mountune, short shifter Cobb, SYNC3.4
jarekfxsilver jest offline   Odpowiedź z Cytatem