View Single Post
Stary 18-07-2019, 17:03   #106
mjoker
ford::average

Imię: Marcin
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Czerwone światełka w przednich drzwiach

I odkryłem ciekawostkę.
Nie chodzi tu o światełka w drzwiach, że nie działają te w lusterkach, tylko o moduły.

Zacznę od początku.
Na starych modułach AC/FC w lusterkach miałem założone diodki jak na zdjęciu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kiedy założyłem nowe moduły, DC/JC założyłem też projektorki w drzwi. Zauważyłem wtedy, że w drzwiach działają, natomiast LEDy w lusterkach przestały świecić. Sądziłem, że problem tkwi w projektorkach w drzwiach (opisane na forum). Dziś zabrałem się za sprawdzanie i wymontowałem światełka z drzwi (projektorki). Okazało się, że pomimo braku projektorków, w lusterkach te moje LEDy też tylko mrugną i dalej ciemność.

Ale żeby było śmieszniej, to po włożeniu w lusterka zwykłej żarówki W5W działają i lusterka i projektorki w drzwiach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bądź tu mądry i pisz wiersze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mjoker jest offline   Odpowiedź z Cytatem