I odkryłem ciekawostkę.
Nie chodzi tu o światełka w drzwiach, że nie działają te w lusterkach, tylko o moduły.
Zacznę od początku.
Na starych modułach AC/FC w lusterkach miałem założone diodki jak na zdjęciu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kiedy założyłem nowe moduły, DC/JC założyłem też projektorki w drzwi. Zauważyłem wtedy, że w drzwiach działają, natomiast LEDy w lusterkach przestały świecić. Sądziłem, że problem tkwi w projektorkach w drzwiach (opisane na forum). Dziś zabrałem się za sprawdzanie i wymontowałem światełka z drzwi (projektorki). Okazało się, że pomimo braku projektorków, w lusterkach te moje LEDy też tylko mrugną i dalej ciemność.
Ale żeby było śmieszniej, to po włożeniu w lusterka zwykłej żarówki W5W działają i lusterka i projektorki w drzwiach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bądź tu mądry i pisz wiersze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.