Etykiety głosowe vc nie działają z androidem
Witajcie. Jak w temacie. Nie jestem wstanie uaktywnić etykiet głosowych na telefonie z androsyfem. Na lumiach zero problemów a android nie działa. Stare etykiety już kasowalem, nagrywałem nowe, zmieniałem nazwę telefonu na taką jak miała Lumia i nic. Raz po zmianie nazwy załapało jedną etykietę ale zanim wykonało połączenie usłyszałem że nie możliwe. I nic nie chce działać. Jak połączyłem się Lumia od razu wszystko załapało bez zająknięcia.
Macie jakieś sposoby na telefony z androsyfem ?
W xf miałem to samo ale ja nie musiałem zmieniać telefonu więc na windowsie dziala i ford i jag. Żona niestety musiała zmienić i zastanawiam się kto pierwszy pęknie , telefon czy radio. Wybaczcie ale irytacja sięga zenitu. I olalbym etykiety gdyby chociaż kontakty ustawiały się na Converse jak w książce a te ustawiają się jak chcą mimo że już edytowalem książkę tak że nie da się inaczej niż alfabetycznie.
Mondeo 2008, radio Sony, btvc 112, C+
Jakieś porady?
Łączy się i rozmowy dzialaja, książka działa itd, nie działa wybieranie głosowe i po zakończeniu połączenia krzyczy że "brak sieci".
Teraz za każdym razem jak wciskam przycisk Voice komenda działa ale od razu wywala że brak sieci. Na radiu brak wskaźnika zasięgu jak to ma miejsce na telefonie z windowsem.
Niestety nawet polaczenie przez menu w radiu z telefonem działa tylko przez chwile do pierwszego wcisniecia przycisku voice. Czy ludziska tez macie takie problemy z androidami?
Ostatnio edytowane przez peteypee ; 19-07-2019 o 15:19
|