Witam wszystkich forumowiczów, a w zasadzie zastanawiam sie, czy nie lepiej byłoby się pożegnać.
Zakładam ten temat tylko i wyłącznie dlatego, że chciałbym poznać Wasze opinie na temat rozwiązania problemu, jakim od wczoraj stał się mój ukochany Focus.
Po wspólnych 200 000 km, wielu perypetiach, masie problemów, w dniu wczorajszym moja foczka zaliczyła drobnego dzwona. Na całe szczęście w tym zdarzeniu nikt nie ucierpiał oprócz blach.
Ale moje pytanie jest inne.
Co Wy zrobilibyście na moim miejscu? Probowali naprawiać? Złomować? Sprzedawać?
Dodam, że w zdarzeniu byłem poszkodowanym, wiec jeszcze ubezpieczalnia swoje dorzuci.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka