Temat: [Focus 2004-2008] Opłaca się robić? Czy szukać nowego?
View Single Post
Stary 21-07-2019, 22:07   #1
lenart89
ford::average

Imię: Rafał
Model: Focus MK2
Silnik: 2.0 TDCI Duratorq 136 KM
Rocznik: 2006
Domyślnie Opłaca się robić? Czy szukać nowego?

Witam wszystkich forumowiczów, a w zasadzie zastanawiam sie, czy nie lepiej byłoby się pożegnać.
Zakładam ten temat tylko i wyłącznie dlatego, że chciałbym poznać Wasze opinie na temat rozwiązania problemu, jakim od wczoraj stał się mój ukochany Focus.

Po wspólnych 200 000 km, wielu perypetiach, masie problemów, w dniu wczorajszym moja foczka zaliczyła drobnego dzwona. Na całe szczęście w tym zdarzeniu nikt nie ucierpiał oprócz blach.

Ale moje pytanie jest inne.

Co Wy zrobilibyście na moim miejscu? Probowali naprawiać? Złomować? Sprzedawać?

Dodam, że w zdarzeniu byłem poszkodowanym, wiec jeszcze ubezpieczalnia swoje dorzuci.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
lenart89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem