View Single Post
Stary 24-07-2019, 07:24   #10
miki82
ford::beginner

Imię: Krzysztof
Model: Mondeo mk4 - Titanium S
Silnik: 2.5 T
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Różnica w materiale wentylowanych i niewentylowanych foteli

Cytat:
Napisał metmusic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli fabrycznie miałeś Titanium S to raczej Alcantara (skóra na bokach i Alcantara na środku). Czy masz zwykły materiał na środku z czerownym przeszyciem? Jeśli tak to faktycznie jakieś dziwne...
No ale tak czy inaczej rozumiem, że zdemontowałeś z nowych foteli fabryczną, dedykowaną tapicerkę do wentylowanych i założyleś swoją fabryczną, która nie była na fotelach z wentylacją? Czy stare fotele też miałeś z wentylacją?
Mam ori tit S. Boczki skóra, fotele półskóra ośrodek Airfield. Czerwona nitka. To nie jest jakiś zwykły materiał. Swoje przód fotele miałem grzane i kier 8 kier.reg Elektr. Chciałem mieć z pamięcią no i pasażer też 8 kier.reg.elektr. A że dawca był id razu i wentylowane to dokupiłem od razu przyciski grz/went i hula. Przy przekladce porownywalem te materiały pokrycia. Dawca miał półskóra i alcantara z perf. Powiem szczerze ta alcantara mi się do końca nie widzi że względu na efekt jaki sie robi np po przesunięciu ruchu np ręką po niej. Jest ślad. Trzeba wygłaskac wtedy cały fotel. U mnie tego nie ma . Dam foto jak zrobię. Zresztą już sama nazwa Airfield (tłum. z ang. Lotnisko) ma w sobie Air slowo czyli powietrze. Moze juz sam material lepiej oddycha
miki82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem