Podstawowe pytanie co kolega miał na myśli poprzez oryginalne?
Jeżeli Motorcrafty to powodzenia, jeżeli natomiast oryginały z pierwszego montażu z indeksem 1747043 to dają radę. Musisz jednak pamiętać że kosztują bardzo podobnie jak GreenStufy (+ - 400)
Bump:
Cytat:
zimmermany standard? Też właśnie myślę o takiej mieszance (ebc gs przod jednak cenowo bolą). Zakladałeś je w maju, a obecnie juz prawie połowa lipca. Może powiesz coś o wrażeniach i odczuciach z jazdy ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?
|
Zimmermany wiercone.
Mechanik pod koniec lutego dał info że heble przód należy przed wyjazdem wakacyjnym zrobić. Hamowały i popiskiwały. Jak na mój gust zestaw dawał radę tym bardziej po przesiadce ze starego auta gdzie hamowało się słabiej.
Jak zacząłem szukać części to załatwiłem temat kompleksowo i kupiłem przód + tył. Montowałem samodzielnie na warsztacie kolegi z pełnym jego wsparciem merytorycznym. Zrobiłem wówczas małą regenerację zacisków (kompletne czyszczenie, smarowanie wszystkiego i sprawdzenie gum).
Od tego czasu nalatałem 2 tyś z czego przeszło tysiąc mocno załadowany z rodzinką po Słowacji i Węgrzech. Hamuje się lepiej, precyzyjniej ustalając siłę hamowania, zero piszczenia, pylenie minimalne, kilka mocnych hamowań na słowackiej autostradzie nie kończyło hamulców. Ja osobiście jestem mega zadowolony. Żywotność? Czas pokaże...