Cytat:
|
Ja to widzę że tutaj toczy się taka forumowa wojenka na te silniki. Ci co mają 1.8TDCI - chwalą
|
... akurat ja miałem wszystkie po kolei
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
napiszę dosadnie wszelkie próby szukania jakiś plusów w wynalazku pt 1.8 TDCI o kulturze pracy silnika okrętowego z przebiegiem momentu jak korek do szampana w stosunku do kolejnych TDCI ( nie odnoszę się tu do równorocznego chłamu innych producentów )
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... to wyłącznie próba oszukania samego siebie mając zbyt mały budżet na kupno auta z silnikiem 2.0 TDCI ... koniec kropka
chcesz kupić trwały ropwóz o wysokiej kulturze pracy kup poliftowe 2.0 TDCI od 2011
a jak jesteś masochista załóż sobie jeszcze diodę , żeby wiedział kiedy się DPF wypala
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ..... sorry ale tego fascynującego wątku do dzisiaj nie mogę pojąć ... połowę tego towarzystwa powinno się skierować do psychologa bo mają objaw natręctwa połączonego z obsesją
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.