Cytat:
Koledzy. Miałem robioną przekładkę Sync 1 na Sync 3 - pacjent Mondeo MK5 (2015) . Wszystko pięknie śmiga oprócz modemu GPS ( chińczyk). Zakupiłem oryginalny modem GPS oraz kabel Forda i mam w związku z tym pytanie. Czy montaż modemu pod słupkiem kierowcy jest bardzo skomplikowany ? Jakie elementy trzeba demontować aby w miarę bez większego problemy go zamontować . Zdobyłem rysunek na którym jest to pokazane , ale jest on dosyć enigmatyczny. Czy modem jest wsuwany, dokręcany na jakieś śruby ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ostatnio z
@
a4tech
zrezygnowaliśmy z fabrycznego montażu. Trzeba zdemontować słupek, a podobno założenie go z powrotem to masakra.
Sygnał i tak jest lepszy na fabrycznej antenie i kablu niż na innych, co nie do końca rozwiązało mój problem wiszącego S3 po wyjeździe z głębokiego garażu podziemnego. Ale przynajmniej
@
a4tech
nauczył mnie resetować S3, co rozwiązuje pośrednio problem. :-D